Takip Ettiğim Instagram Sayfaları

Takip Ettiğim Instagram Sayfaları

Herkese merhaba!

Seyahat fotoğrafları ve seyahat fotoğrafçılığı özel ilgi alanlarımdan yalnızca biri. Sürekli gezmeye çalıştığım için genelde gezi fotoğrafları, doğa fotoğrafları ve şehir fotoğraflarına ilgi duyuyorum.

Tarihi yapılar, müzeler, kütüphaneler, manzara resimleri de beni kendine fazlasıyla çekiyor. Hele farklı mimarisiyle dikkat çeken yapılara bakmaya doyamıyorum. Hem gittiğim bir yerde gezerken, hem de fotoğrafına bakarken… Gezivita Instagram sayfamı takip edenler bilirler zaten, ben de genelde kendi sayfamda bu tür fotoğraflar paylaşıyorum.

Tahmin edeceğiniz gibi, sürekli takip ettiğim ve her bir fotoğrafını hayranlıkla incelediğim fotoğrafçılar var Instagram’da. İşte bu yazıda kendi takip ettiğim Instagram sayfalarını sizlerle de paylaşmak istiyorum.

Bu sayfaların bazılarının binler hatta yüz binlerle ifade edilen sıkı takipçileri var. Ve eminim, siz de takibe alıp tiryakisi olacaksınız kısa sürede. Özellikle de, üstte belirttiğim alanlara ve konulara merakınız varsa… Lafı daha fazla uzatmadan, işte kendi takip ettiğim ve beğendiğim birkaç Instagram hesabı:

Felecool: Bosna Hersekli Fedja Salihbasic’in sayfası. Bir kez baktığım fotoğraflara dönüp birkaç kez daha bakıyorum inanın. Kendini Travel & Lifestyle photographer olarak tanımlayan Salihbasic’in yaklaşık 5000 gönderisi ve yine yaklaşık olarak 500.000 takipçisi bulunuyor. Şu an yaşadığı yer ise, bize göre bir hayli pahalı oluşuyla biraz el yakan Danimarka.

Hannes Becker: Alman fotoğrafçı. 1500’den biraz fazla fotoğraf paylaşmış olmasına karşın, takipçi sayısı bir milyonun üzerinde. Gerçekten de takibe alınmayacak gibi değil. Mutlaka bir bakın.

Ahmet Erdem: Listemde yer alanlar içinde, Türkiye’den önemli bir isim. Ahmet Erdem’in gönderi sayısı bir hayli fazla. Takip ettiğim Instagram sayfaları arasında sürekli olarak paylaşım yapanlardan biri. Gün içerisinde mutlaka bir paylaşım yapıyor diyebilirim.

Yaklaşık 4000 gönderisi ve bir milyonun üzerinde takipçisi var. Yurt dışı fotoğrafları da harika ama ben en çok kendi yaşadığım İstanbul fotoğrafları beğeniyorum doğrusunu söylemek gerekirse…

Lisaİtalya doğumlu olan ancak en sevdiğim şehirler arasında Barselona ile birlikte ilk sıralarda yer alan Avusturya’nın Viyana şehrinde yaşayan Lisa, üstte yazdığım diğerleriyle karşılaştırıldığında aslında öyle pek ünlü falan değil. Yüz binlerce takipçisi falan da yok. Ancak ben fotoğraflarını gerçekten çok beğeniyorum.

Sayfasında binden fazla fotoğraf var. Fotoğraflarını Samsung Galaxy S9 ile çekiyor. İflah olmaz bir Viyana hayranı olduğum için, Viyana fotoğrafları beni büyülüyor.

Evet, bu seferlik de benden bu kadar. Burada da, takip ettiğim, okuduğum  bloglar var: Takip ettiğim bloglar

Sizin de beğendiğiniz Instagram sayfaları varsa, yazının altındaki yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Hep birlikte takip edelim. Selamlar, sevgiler efendim.

8 Comments

  1. İhsan 5 Haziran 2018
    • Gezivita 7 Haziran 2018
  2. Zuleyha 6 Haziran 2018
    • Gezivita 6 Haziran 2018
  3. Gülşah Gökce 6 Haziran 2018
    • Gezivita 7 Haziran 2018
  4. semi 19 Haziran 2018
    • Gezivita 19 Haziran 2018

Leave a Reply

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.